Join the Oncolines Team

To Advance Precision Medicine for Oncology

Vacancy at Oncolines B.V.

  • Vacature Scientist
    BSc of MSc medische biologie
    (fulltime, 40 uur per week)

Oncolines B.V. is een biotech bedrijf dat werkt op het gebied van de precisiegeneeskunde voor oncologie. Wij helpen farmaceutische bedrijven en onderzoekers wereldwijd het verschil te maken bij de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen tegen kanker. Dit doen we door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardig contractonderzoek op het gebied van celbiologie, moleculaire biologie en bioinformatica. Ons team bestaat uit een groep toegewijde onderzoekers waarin een prettige werksfeer en het delen van kennis en vaardigheden met elkaar centraal staan. Voor onze snel groeiende onderzoeksafdeling zijn we op zoek naar een onderzoeker (Scientist) met een recent afgeronde opleiding medische biologie op HLO of universitair niveau.
Voor onze snel groeiende onderzoeksafdeling zijn we op zoek naar een onderzoeker (Scientist) met een recent afgeronde opleiding medische biologie op HLO of universitair niveau.

Als Scientist ontwikkel je nieuwe testen voor moleculair farmacologisch en immunologisch onderzoek, en je doet onderzoek naar het werkingsmechanisme van nieuwe kandidaat geneesmiddelen van klanten. Dit zijn farmaceutische en biotechnologische bedrijven, en academische centra wereldwijd. Je voert grote screens uit op een panel van kankercellijnen en analyseert de expressie van genen en eiwitten op RNA en eiwitniveau. Hierbij maak je gebruik van verschillende technieken, waaronder qPCR, Western blot en flow cytometrie. Je werkt de resultaten van experimenten zelf uit, en presenteert deze samen met een meer ervaren onderzoeker (Investigator) aan klanten.

Naast de studies voor klanten, die we veelal in teamverband uitvoeren, heeft iedereen ook eigen projecten. Deze zijn gericht op de ontwikkeling van nieuwe producten of onderzoek naar nieuwe biomarkers voor de behandeling van kanker.

We zoeken een medisch bioloog met kennis en praktische vaardigheden op het gebied van de celbiologie, moleculaire biologie en/of moleculaire farmacologie. Teamgeest, resultaatgerichtheid en flexibiliteit zijn essentieel. Belangrijke eigenschappen zijn verder: nauwkeurigheid, het nemen van verantwoordelijkheid en interesse in nieuwe ontwikkelingen.

Bij voorkeur heb je ervaring in celkweek, assay optimalisatie en screening. Afhankelijk van ervaring word je aangenomen als Scientist of Senior Scientist. Opleiding: HLO (BSc) of Universitair (MSc).

We bieden je een dynamische, innovatieve en prettige werkomgeving, waar je kunt bijdragen aan translationeel kankeronderzoek. Daarbij krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en te leren. Aanstelling is fulltime, 40 uur per week. We bieden een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief 8% vakantiegeld, 25 vrije dagen, en deelname aan een collectieve pensioenregeling. We bieden een contract voor de duur van één jaar met de intentie dit om te zetten naar een vaste aanstelling.

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat nieuwe en verbeterde therapieën sneller toegepast kunnen worden in de kliniek, zodat meer patiënten profijt kunnen hebben van de laatste ontwikkelingen en doorbraken op het gebied van precisiegeneeskunde.

  • Spreekt dit je aan? Stuur dan je sollicitatiebrief en C.V. met referenties uiterlijk 10 september naar [email protected]
  • Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nicole Willemsen-Seegers
Oncolines B.V. is een dochteronderneming van Netherlands Translational Research Center B.V. (NTRC). NTRC is sinds 2012 actief op het Pivot Park in Oss en is uitgegroeid tot een toonaangevend onderzoeksbedrijf op het gebied van precisiegeneeskunde voor oncologie.
Informatie over de dienstverlengingsactiviteiten van Oncolines B.V. is te vinden op www.oncolines.com (celbiologisch onderzoek) en www.residencetimer.com (biochemisch onderzoek).
Solliciteren

Contact Us for Job Opportunities

  • Oncolines is open for new talent. Please feel free to contact us to check for job opportunities in:

  • Bioinformatics

  • Molecular and Cell Biology

Contact us for Job Opportunities

Contact Us for Internships

Oncolines is open for new talent. Please feel free to contact us to check for internships. Our Biology and Bioinformatics teams are open for your application. Many graduate students have joined Oncolines in the past years and several are pursuing their careers at Oncolines. Students have joined us from Radboud University Nijmegen, Avans Hogeschool Breda and ‘s Hertogenbosch, Hogeschool Arnhem and Nijmegen, Hogeschool Zuyd Heerlen, Technical University of Eindhoven and Utrecht, Wageningen and Maastricht University.

Key areas where you may contribute are: molecular biology, cell biology, bioinformatics, biochemistry.

Contact us for Internship positions
Back to home